15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü
  15 Temmuz 2019

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü programı çerçevesisinde;

-11 Temmuz 2019 günü Müdürlüğümüzde tüm şehitlerimiz için akşam namazı akabinde Mevlid-i Şerif okundu.

-12 Temmuz 2019 günü Kayı Boyu Camiinde düzenlenen Mevlid-i Şerife ve BŞEÜ İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesinde düzenlenen konferansa Müdürlüğümüz personel ve öğrencilerimiz katıldı.

-15 Temmuz 2019 günü Okul Müdürümüz 1.Sınıf Emniyet Müdürü Sayın Suat GÜNBEY ,okul personeli ve öğrencilerinin katılımıyla Şehitlik ziyareti, ilimiz Cumhuriyet Meydanında Düzenlenen 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü anma programına katılım sağlanmıştır.Ayrıca aynı gün Müdürlüğümüzde saat 21.00' de Kuranı Kerim Tilaveti ve Aziz Şehitlerimiz için dua okunup akabinde Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip ERDOĞAN'ın konuşması ve belgesel gösterimi yapılmıştır.

Haber Paylaş